Hírek

Indul a szezon!

Indul a szezon!

Rendhagyó városnézés keretében mutattuk be új, VOLVO gyártmányú, Euro 5-ös motor által hajtott buszunkat a nagyközönségnek. Az új autóbusz vásárlásával megtettük az első lépéseket legfontosabb célunk felé: európai színvonalú kiszolgálás a környezettudatosság jegyében.

A napokon belül Budapest lüktetésébe becsatlakozó busz arculatát tíz Rio Klub-os sporthős fotójával varázsoltuk egyedivé. A Rio Klub tevékenységével maximálisan azonosulni tudunk így támogatásunkkal és a sportolók népszerűsítésével járulunk hozzá a sportsikerekhez!

A keddi városnézésen a szakma meghívott képviselőin kívül jelen volt a cselgáncsozó Joó Abigél és az öttusázó Földházi Zsófia is. A program keretében vendégeinkkel ellátogattunk a Fővárosi Állat-, és Növénykertbe, ahol a cégünk logójához híven egy zsiráfot fogadtunk örökbe. Ikinya nevének jelentése „egyetlen lépés” akinek most örökbefogadó szüleiként szeretnénk megtanítani,hogy egyetlen lépés nem elég a sikeres szezonkezdéshez! Rögtön mutatunk neki kettőt!

Opra Nikoletta ügyvezető igazgatónk bemutatta az idei fejlesztéseket és elmondta, továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy minél emlékezetesebb élményekben részesítsük a Budapestre látogató vendégeiket!